private chef
mallorca

Een privé diner koken op lokatie is wat ik graag doe!

Je kunt mij als privé chefkok inhuren om heerlijk voor jou en je gasten een luxe uitgebreid diner te koken. Ik kook op Mallorca de lekkerste gerechten vol smaak en kleur op basis van verse lokale biologische ingrediënten. Heb je iets te vieren? Een familie vakantie, vrienden reünie, vrijgezellenfeest, huwelijk, of een retreat? Ik verzorg graag het diner tot maximaal 20 personen.

Als chefkok heb ik een rijke schat aan ervaring. Zo heb ik gewerkt in verschillende goede restaurants, diverse kookboeken geschreven en was ik in Nederland tv-kok bij o.a. RTL4. Ook heb ik bij vele bekende en onbekende mensen thuis onvergetelijke privé diners verzorgt. Nu ik op Mallorca woon, vind ik het fijn om voor mensen te koken. (lees verder onder de foto’s)

geroosterdebieten met sinaasappel en feta scaled
courgette curcuma soep scaled
MV Recept4 vietnamese springrolls
P1011303 scaled
WIJN Garnalen in citroenboter en tagliatelle staand scaled

private chef mallorca

Ik werk en kook heel intuïtief en pas mij gemakkelijk aan aan de sfeer van het gezelschap. Indien gewenst geef ik bij elke gang een korte toelichting aan tafel. De gerechten en foto’s op deze pagina (alsmede op mijn Instagram) heb ik zelf gemaakt en geven een idee van wat je ongeveer qua stijl kunt verwachten.

Mijn specialiteit is… vers!
Mijn kracht zit in het combineren van de rijke smaken uit de Mediterrane en Aziatische keuken. Ik kook en serveer graag gerechten die vol van smaak zijn en verrassen. Het belangrijkst vind ik dat jij en je gasten een fijne middag of avond hebben mét lekker eten.

Als private chef mallorca ben ik flexibel en kom ik mijn afspraken na. Zelf heb ik een finca nabij Santa Maria del Cami/Alaró en kan mij over heel Mallorca verplaatsen. Alle ingrediënten haal ik vers in huis en de voorbereidingen doe ik voor het overgrote deel in mijn eigen keuken. 

De beste en lekkerste verse ingrediënten zijn de basis. 
Ik ben beschikbaar voor privé diners en retreats tot 20 personen.

Menu private chef mallorca
Ik kan uiteenlopende gerechten koken. In overleg is alles is mogelijk!
 Als ik dan toch bezig ben, dan is een 4-gangen menu leuk en lekker om te doen. Optioneel kan ik ook een aperitief, amuse en wijnarrangement verzorgen. Vaak vind ik het leuk om verschillende stijlen te combineren in een reis rond de wereld. Denk aan de Indonesische, Thaise, Mediterrane en Libanese keuken. Samen bepalen wij het menu wat past bij de gelegenheid en het seizoen.

Tarief vanaf €825,-
Een persoonlijk 4-gangen diner verzorgen voor +-8 personen neemt zo’n 10 uur werk in beslag a €82,50. Denk hierbij aan: menu samenstellen en ingrediënten inkopen (3u), voorbereiden koken (3u), reistijd (1u), koken/serveren op lokatie (3u). Bovenop mijn uurtarief komen nog de inkoopkosten van de ingrediënten á €12 – €18 p.p. Op verzoek kan ik optioneel ook mooi servies en/of een bijpassend wijnarrangement verzorgen. Tarieven excl. btw. Neem contact met mij op voor meer informatie.
Groet, Mathijs Vrieze – private chef mallorca

P1190510 scaled
Gebraden rosbief met krokante notenkorst en wijnsaus staand scaled
Boeuf Bourguignon1 scaled
Vijgen crumble met pecannoten 2 scaled
P1190309
private chef mallorca
private chef mallorca
private chef mallorca
GrownxMathijs 118
private chef mallorca

private chef mallorca. Cooking on location is what I like to do!
You can hire me as a private chef to cook a luxurious dinner for you and your guests. On Mallorca I cook the most delicious dishes full of flavor and color based on fresh local organic ingredients. Do you have something to celebrate? A family vacation, friends reunion, bachelorette party, wedding, or a retreat? I am happy to provide dinner for up to 20 people.

As a chef I have a wealth of experience. For example, I have worked in several good restaurants, written various cookbooks and in the Netherlands I was a TV chef. I have also provided unforgettable private dinners at many known and unknown people’s homes. Now that I live in Mallorca, I enjoy cooking for people.


I work and cook very intuitively and easily adapt to the atmosphere of the company. If desired, I will give a short explanation at the table for each course. I do not speak English on a daily basis but I can make myself understood. The dishes and photos on this page have been made by me and give an idea of what you can expect in terms of style.


My specialty is… fresh!
My strength lies in combining the rich flavors of Mediterranean and Asian cuisine. I like to cook and serve dishes that are full of flavor and surprise. I think the most important thing is that you and your guests have a nice afternoon or evening with good food.

I am flexible and I keep my appointments. I myself have a finca near Santa Maria del Cami/Alaró and can move all over Mallorca. I get all the ingredients fresh and I do the preparations for the most part in my own kitchen. The best and tastiest fresh ingredients are the basis. I am available for private dinners and retreats for up to 20 people.


Menu private chef mallorca

I can cook a variety of dishes. Everything is possible in consultation! While I’m at it, a 4-course menu is fun and tasty to do. Optionally I can also provide an aperitif, amuse-bouche and wine arrangement. I often like to combine different styles in a trip around the world. Think of the Indonesian, Thai, Mediterranean and Lebanese cuisine. Together we determine the menu that suits the occasion and the season.


Rates from € 825
Providing a personal 4-course dinner for +-8 people takes about 10 hours of work at € 82.50. This includes: compiling a menu and purchasing ingredients (3 hours), preparing cooking (3 hours), travel time (1 hour), cooking/serving on location (3 hours). On top of my hourly rate, the purchase costs of the ingredients are € 12 – € 18 p.p. On request, I can also provide beautiful crockery and / or a matching wine arrangement. Rates excl. VAT. I’m private chef mallorca, Mathijs Vrieze.